ZDŽ

Najmanje do 9. travnaj neće biti povratka učenika u školske klupe

škola nastava djeca
30.03.2021.
u 16:59

Odluka o povratku nastavnog procesa na online režim u osnovnim i srednjim školama u Zeničko-dobojskoj županiji, a koja je donesena 12. ožujka, vrijedit će još najmanje do 9. travnja- potvrdio je Feni ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta tog kantona dr. Spahija Kozlić.

U školama u toj županiji trenutačno je proljetni raspust, koji je počeo 24. ožujka, a učenici bi  se u klupe trebali vratiti u četvrtak, 1. travnja. Međutim, na prijedlog Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, Vlada ZDŽ,  kaže ministar Kozlić, donijela je odluku da će se prolongirati povratak učenika u školske klupe.

-Epidemiološka situacija je nešto bolja  nego u vrijeme kada smo donijeli odluku o povratku na online nastavu, ali još uvijek nije toliko dobra da dopustimo povratak djece u škole. Tijekom dana ću dobiti i najnovije podatke o broju zaraženih ili onih koji su u izolaciji- kazao je Kozlić.

On je najavio da će se u idućim danima pratiti situacija te da će se donijeti adekvatne odluke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?