KAKO JE TO MOGUĆE?

Na farmi pronašli ogromno jaje no još ih je više iznenadilo ono što se u njemu nalazilo

06.03.2018.
u 10:30

Scott Stockman godinama se bavi proizvodnjom jaja, ali s ovakvim jajetom još se nikada nije susreo

Australac Scott Stockman godinama se bavi proizvodnjom domaćih jaja, no jaje kakvo je nedavno pronašao i njega je iznenadilo. 

Naime, na farmi Stockman's Eggs u Queenslandu pronađeno je kokošje jaje koje je tri puta veće od prosječnog kokošjeg jajeta, a njegova veličina iznenadila je radnike, kao i vlasnike farme.

Jaje je težilo čak 176 grama, čak tri puta više nego što je težina prosječnog jajeta, no nije samo veličina iznenadila farmere već i ono što se u jajetu nalazilo kada su ga razbili.

Naime, unutar ogromnog jajeta nalazilo se drugo, manje jaje.

 

 

– To je čudo prirode i vrlo rijetko se može pronaći jaje unutar jajeta – rekao je Scott Stockman.

– Okupili smo sve radnike da vidimo što ćemo u njemu pronaći očekujući najmanje četiri žumanjka, no u jajetu se nalazilo još jedno potpuno normalno jaje te jedan žumanjak – dodao je.

Na farmi ima ukupno 3000 kokoši, no nikada nije naišao na ovako nešto. Jednom prilikom su pronašli jaje teško 140 grama, no nije bilo tako veliko kao ovo, a nije niti imalo ništa neobično unutar ljuske.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije