U čast zaštitnika planinara:

Na Blidinju uskoro postavljanje križa visokog 15 metara

20.05.2017.
u 11:52

Povodom projekta postavljanja križa u Parku prirode Blidinje, točnije na Borovoj glavi, nedavno je održan sastanak u planinarskom domu „Orlova stina“.

Sastanku su nazočili predstavnici Ekološko turističke udruge “Blidinje”, načelnik općine Posušje, predstavnici Planinarskog društva“Orlova stina“, fra Petar Krasić i ponuđač radova Dankić M.M.-T.Grad.

Na sastanku je donesena odluka o izgradnji armiranog betonskog križa visine 15 metara. Prikupljene su sve dozvole za izgradnju, te je početak radova planiran u lipnju ove godine.

Križ će biti postavljen u čast sv. Bernarda, zaštitnika planinara, a projekt je pokrenut na inicijativu Ekološko turističke udruge “Blidinje”, uz podršku općine Posušje, općine Tomislavgrad, H.P.D. Pločno ,P.D. Orlova stina, udruge Visit-Blidinje i Franjevačke kuće molitve “Masna Luka” .

Donatore i sve one koji su na bilo koji način pomogli ćemo objaviti na našoj stranici, a svi oni koji žele sudjelovati novčanim prilogom mogu se obratiti na:

EKOLOŠKO – TURISTIČKA UDRUGA “BLIDINJE”
Kontakt: 063 326 425,
e-mail: etu.blidinje@gmail.com
Broj žiro računa : 3382202264834629 UniCredit bank dd
ID BROJ : 4272360490003, navodi Blidinje.net.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije