Udruženje Dreams moli za pomoć

Muškarac seksualno zlostavljao psa u centru Sarajeva

13.04.2019.
u 12:23

Udruženje za zaštitu životinja Dreams objavilo je na svom Facebook profilu upozorenje na muškarca koji u centru Sarajeva seksualno zlostavlja psa. Udruženje je reagiralo nakon što im se javio svjedok ovog monstruoznog događaja, a slučaj je prijavljen i PU Stari Grad.

"Muška osoba s fotografije lijevo sa psom je u noći 9. travnja 2019. godine seksualna zlostavljala psa. Silovao je jeadnog psa. Svjedok ovog monstruoznog događaja nam se odmah javio, a mi se obavijestili policiju. Ako ga primjetite sa psom pozovite policiju i zadržite psa. Mi ćemo uzeti psa", mole iz Udruženja za zaštitu životinja Dreams, prenosi Klix.ba. 

Navode da gotovo svi na području od Baščaršije do Titove ulice znaju o kome se radi, ali da nitko ne zna njegovo ime.

"Često je u alkoholiziranom stanju. Po gradu se već neko vrijeme priča da često sa sobom vodi psa kojeg često zamjeni drugim psom. Psi nestaju misteriozno, a iz pouzdanih izvora smo doznali da ih tuče i seksualno zlostavlja. Nažalost, tek smo prije dva dana doznali da mu je aktivistica Nina Gurda u nazočnosti policije oduzela skotnu ženku pit bulla. 27. veljače ove godine je spomenuti muškarac tukao navedenog psa, bacao ga i šutao nasred Titove ulice. Nina je reagirala, a nakon što je došlo do fizičkog obračuna reagirala je policija i pas mu je oduzet. Od posljedica zlostavljanja svi štenci bili su mrtvi, a tek kada se dogodio slučaj seksualnog zlostavljanja otkrilo se što on radi i ljudi su počeli reagirati", navode iz ovog udruženja.

Upozoravaju žene i djevojke da, ukoliko su same, ne pokušavaju oduzeti psa ovom muškarcu jer, naglašavaju, zna biti i nasilan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?