Draganu Pantiću se gubi svaki trag

Mostarska policija traga za bratom svog kolege Draganom

Draganu Pantić
25.09.2016.
u 18:30

Nestanak 60-godišnjaka prijavljen još u srijedu. Otišao u firmu u kojoj je radio, javio se poslodavcu, razdužio ključeve i kazao kako taj dan neće dolaziti na posao, prenosi Pogled.ba

Mostarska policija intenzivno traga za Draganom Pantićem, šezdesetogodišnjakom iz Mostara, čiji je nestanak prijavljen još u srijedu. Pantić, koji je inače i brat policajca iz Mostara, posljednji put je viđen 21. rujna kod hotela Bristol u 6.15 sati. Od tada mu se gubi svaki trag.

Prethodno, kako smo mogli saznati, on je otišao u firmu u kojoj je radio u ulici Kneza Domagoja i oko šest sati ujutro se javio poslodavcu, razdužio ključeve i kazao kako taj dan neće dolaziti na posao.

Kao što je vidljivo na slikama s nadzornih kamera, Pantić je posljednji put kada je viđen bio odjeven u svijetlosmeđe hlače i crno-bijelu jaknu.

Policija kao i obitelj intenzivno tragaju za nestalim muškarcem i apeliraju na građane Mostara da ih obavijeste ukoliko imaju bilo kakvu informaciju.

- Potraga za nestalim Pantićem još uvijek je u tijeku i nažalost za sada nemamo nikakvih informacija koje bi nas mogle dovesti do njega - kazali su nam u Operativnom centru MUP-a HNŽ.

Kako su istaknuli, koliko znaju, brat njihovog kolege nije bio bolestan niti je imao nekih ozbiljnih problema, te se nadaju da će se sve ipak dobro završiti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije