Duhovi prošlosti

Mostar je najrazrušeniji grad u cijeloj BiH

'lucki most mostar'
Foto: ''
28.11.2014.
u 09:49

Obnova stambenih jedinica i održivi povratak u HNŽ-u i Mostaru nije na zadovoljavajućoj razini, a trenutačno na području te županije na povratak čeka oko 4300 raseljenih osoba ili 1300 obitelji, rečeno je u četvrtak tijekom održavanja sastanka o načinima poboljšanja komunikacije između različitih razina vlasti i korisnika pomoći.

Po riječima direktora Uprave za prognanike i izbjeglice HNŽ-a Kemala Isakovića, na području te županije još uvijek treba obnoviti oko 7000 stambenih jedinica, a samo je u Mostaru 3328 oštećenih i uništenih, zbog čega je Mostar najrazrušeniji grad u državi, piše Vecernji.ba. - Što se tiče Mostara problem je prisutan i u Šantićevoj ulici, kao i rohbau izgradnji prostora. Zbog toga tražimo da se ti stanovi što prije završe - kazao je Isaković u izjavi za novinare.

Komentara 4

YO
yohana
22:33 28.11.2014.

Postovani gsp cope!Zaboravio si napisati i Armija BiH .Tako su u to vrijeme se zvali.A sto se tice HV tu si pogrjesio.Nemozes povijest pisati i komentirati kako tvojim osjecajima pase jer se to nemoze.

KN
knezica
09:11 29.11.2014.

cope - ti i takvi ste krivi što je Mostar ovako razrušen. Prvo ste se krili po dalmatinskim hotelima dok vas je HVO branio, a srbi razarali i pljačkali. A kada ste se vratili u od HVO-a oslobođeni Mostar, onda ste Hrvatima zarili nož u leđa i okrenuli se protiv ljudi koji su vas obranili, najeli i naoružali. Vi ste stoka sitnog zuba cope.

CO
cope
19:51 28.11.2014.

Nisu to bili duhovi vec JNA,HV I HVO.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?