Što o Papinoj odluci o imenovanju izaslanika za Međugorje kažu župljani

Molitve brojnih katolika u svijetu 
ovom su odlukom Vatikana uslišane

13.02.2017.
u 08:00

Međugorje je u nedjelju bilo važna vijest i u talijanskim medijima. Ugledni dnevni list “La Stampa” donio je naslov u kojem stoji kako je papa Franjo imenovao izaslanika za Međugorje... No, o Međugorju i Papinoj odluci pisali su i drugi mediji, poput “Il Tempa” ili pak američkog “Huffington Postsa”. Po tamošnjem pisanju, posebni izaslanik Svete Stolice steći će podatke o pastoralnoj situaciji u Međugorju, posebno o potrebama vjernika koji idu tamo na hodočašće, kako bi se mogle predložiti moguće nove pastoralne inicijative u budućnosti. Imenovanje nadbiskupa Hosera još je jedan korak naprijed za milijune hodočasnika koji svake godine putuju u Međugorje. I hrvatski mediji su ovoj odluci dali udarne stranice.

Što misle o Papinoj odluci o imenovanju izaslanika za međugorsku župu pitali smo žitelje ove u svijetu najpoznatije župe u kojoj se, prema svjedočenju šestero međugorskih vidjelaca, već 36 godina ukazuje Gospa Kraljica Mira...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije