Dizajn i umjetnost

MODAMO.kreARTiva festival u središtu Sarajeva!

17.02.2017.
u 08:00

Nakon što su početkom godine otvorili prijave za izlaganje kreARTivaca na trećem izdanju Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva, organizatori ne kriju zadovoljstvo činjenicom da u njihov pretinac e-pošte ne prestaju pristizati prijave sjajnih brendova koji dolaze iz cijele BiH, a koji se bave izradom ručno rađene odjeće, modnih dodataka i ostalih lijepih stvari. Upravo zbog velikog broja prijavljenih, organizacijski tim je stavljen pred veliki izazov pronalaska idealne lokacije za održavanje festivala, no kažu da su sigurni kako su pronašli idealno mjesto.

- Još od samih početaka projekta MODAMO.kreARTiva želja nam je da šatorom napraviti mali kreARTivni grad gdje će se smjestiti naši sjajni izlagači, no u ostvarenju tog cilja uvijek nas je kočio ograničen proračun. Upravo zato smo uzbuđeni jer smo ove godine, u suradnji s INTERA tehnološkim parkom i uz podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država uspjeli u svom naumu da u središtu Sarajeva podignemo naš kreARTivni šator. Naime, ove godine ćemo, na naše iznimno zadovoljstvo, sve posjetitelje dočekati na adresi Trg djece Sarajeva, točnije na platou BBI centra u kreARTivnom šatoru koji se prostire na čak 400 četvornih metara, otkrila nam je Ana Ćavar, jedna od osnivačica festivala. - S obzirom na velik broj do sada prijavljenih brendova koji će u Sarajevo stići iz cijele BiH, odlučili smo prvotni datum 20. svibnja pomjeriti tjedan dana ranije kako bismo se družili cijeli vikend, tako da ćete ove godine u Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva uživati 13. i 14. svibnja 2017., što će biti sjajan povod da sunčani, proljetni vikend provedete upravo u Sarajevu, dodaju iz organizacijskoga tima. Svi kreARTivci koji vjeruju da stvaraju kvalitetne, ručno izrađene proizvode, mogu se prijaviti za izlaganje na MODAMO.kreARTivi tako što će popuniti jednostavni obrazac koji će naći na web-stranicama modamo.info i intera.ba.

Prijave su otvorene do 1. ožujka, izlaganje je besplatno za sve kreARTivce, a sajam je prodajnog karaktera. - Vidimo se na najkreARTivnijem vikendu ove godine u Sarajevu 13. i 14. svibnja, poručili su. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?