KAKVA BLAMAŽA

Mladić zaprosio djevojku na stadionu pa se šokirao njezinom reakcijom

16.06.2017.
u 09:51

Javne prosidbe su vrlo riskantne pogotovo ako niste potpuno sigurno da će djevojka pristati

Muškarci nikako da shvate da većina žena zapravo ne voli javne prosidbe. U nedostatku romantičnih ideja, neki se muškarci odlučuju zaprositi svoje djevojke na raznoraznim događanjima što često ne završava baš onako kako su zamišljali. 
 

U to se uvjerio i jedan muškarac koji je svoju djevojku odlučio zaprositi na utakmici bejzbola, odnosno stadionu tima Columbia Fireflies u Južnoj Karolini. 

Usred utakmice igrači prve postave izveli su cijeli performans ne bi li zadivili djevojku koju je mladić zaprosio. Puštena je pjesma Brune Marsa "Marry You", igrači su otplesali svoju koreografiju, a na kraju su podigli natpis na kojem je pisalo "Hoćeš li se udati za mene". 

U publici je tada mladić kleknuo na koljena i izvadio prsten, no djevojka je samo odmahivala glavom, nešto mu šapnula na uho i otišla. 

Mladić je pognute glave ostao na stadionu još 45 minuta nakon toga, a bejzbolska momčad potvrdila je autentičnost ovoga događaja. Nadajmo se da će ovo biti poruka svima onima koji planiraju ovakve prosidbe, a nisu u potpunosti sigurno da njihove djevojke nemaju ništa protiv toga. Jer realnost je totalno drugačija, većina djevojaka zapravo taj poseban trenutak želi samo za sebe.  
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije