Hrvati Bugojna ogorčeni

Mlaćo će u Razvojnu banku umjesto na optuženičku klupu

'mlaco'
''
08.02.2015.
u 10:08

Gimnazija u Bugojnu traži nastavnika matematike. Vijest je ovo koja je za Bugojance puno više od natječaja za posao jer nastavnik čijim odlaskom se otvara upražnjeno radno mjesto u bugojanskoj Gimnaziji je nitko drugi nego Dževad Mlaćo, predsjednik Ratnog predsjedništva Bugojna.

Novo radno mjesto

Iako Tužiteljstvo BiH od proljeća 2007. godine i uhićenja Enesa Handžića i Senada Dautovića, optuženih za ratne zločine nad Hrvatima Bugojna, među dokaznim materijalima ima i ratni dnevnik Dževada Mlaće u kojemu je jasno ispisan plan progona Hrvata i etničkog čišćenja Bugojna, Mlaćo ni ovog puta ne ide na optuženičku klupu. Iz pouzdanih izvora doznajemo da će biti pozicioniran u Razvojnoj banci FBiH kao jedan od najbližih suradnika Salke Selmana, donedavno prvog čovjeka SDA u Srednjobosanskoj županiji.

Kompletnu priču čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi

Komentara 6

IB
ivica.bila
11:34 08.02.2015.

ovo je nakaradna drzava i nakaradni ljudi koji vode istu..npr Kordic, Blaskic i ostali Hrvati koji su u Hagu nisu ubili nikoga ali su odgovarali po zapovjednoj odgovornosi ocito ovdje je tuziteljstvo zakazalo ili ce po starom osmanskom zakonu..KADIJA TE TUZI; KADIJA TI SUDI..sto si veci zlocinac to si priznatiji i cijenjeniji jer su Selman i spomenuti zarili i palili po Srednjoj Bosni tijekom sukoba 1993..

KR
kršnik
14:36 08.02.2015.

Na kraju krajeva politički odnosi prema hrvatskim žrtvama su usprkos političkih promjena relativno isti.

ZE
zebac
13:27 08.02.2015.

ovaj mlaćo je najveći zločinac nad hrvatskim narodom.možda je samo tito pobio više hrvata

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?