Uz studente iz BiH i RH, i oni iz Slovenije

Mjesečna cijena smještaja - stanarina u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru ostaje 165 KM

studentski
agencije
27.08.2022.
u 12:02

Dvjesto šezdeset najbolje rangiranih studenata koji su aplicirali za Studentski centar Sveučilišta u Mostaru tijekom lipnja i srpnja mogu se već useliti u svoje smještajne jedinice ili rezervirati ih, a od ponedjeljka, 22. kolovoza, otvoren je natječaj i za studente prve studijske godine, odnosno brucoše i traje do 15. rujna.

- Najbolje rangirani studenti starijih godina, čija je lista od kraja srpnja poznata javnosti, mogu se već useliti u svoje smještajne jedinice ili eventualno rezervirati ih i doći kroz nekoliko idućih dana u skladu s potrebama - kazala je za Fenu pomoćnica ravnatelja za Sektor društvenih djelatnosti Studentskog centra Mostar Anita Glibić.

Studentski centar Mostar putem ovog natječaja inače prima 260 studenata na smještaj i prehranu kroz akademsku 2022./2023.godinu, a oni koji su zadovoljili uvjete natječaja, dodala je Glibić, imat će na raspolaganju tri obroka dnevno, smještaj, internetski i kabelski priključak, a sve sobe opremljene su hladnjacima i klima uređajima.

Studenti dolaze iz cijele BiH, redovito iz Republike Hrvatske, ali ih ima i iz Slovenije. Mjesečna stanarina koju će studenti plaćati kroz ovu akademsku godinu ostaje ista, odnosno 165 maraka za sve studente. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?