njegovo najjače oružje i dalje je ubojito

Mirko oduševio novim videom

njegovo najjače oružje i dalje je ubojito
18.11.2016.
u 14:45

Hrvatski borac Mirko Filipović nastavio je s pripremama za četvrtfinale Rizinova turnira koji će se krajem godine održati u Saitami, prenosi Net.hr

Cro Cop je u prvom kolu u rujnu bez većih poteškoća svladao Hyun Man Myunga nakon samo dvije minute i 20 sekundi borbe. U četvrtfinalu ga čeka kudikamo teži suparnik, 40-godišnji Brazilac Wanderlei Silva. Ovom će dvojcu to biti već treći međusobni okršaj: prvi dvoboj u travnju 2002. je završio bez pobjednika, a u drugom je, u rujnu 2006., Filipović nanio Silvi jedan od najtežih poraza u karijeri.

Druženje s Miočićem

Mirko je početkom mjeseca ugostio aktualnog UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji Stipu Miočića s kojim se odradio kraći trening, a potom se ponovno okrenuo pripremama za meč u Japanu. U petak je na Facebooku objavio video na kojem se vidi kako sa sparing-partnerom vježba high-kickove. Sudeći prema snimci, Mirkovo najjače oružje i dalje je ubojito.

“High kick nikad ne umire”, kratko je napisao Cro Cop uz objavljeni video.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije