ministrica civilnih poslova

Ministrica Gudeljević o proglašenju prirodne nesreće i koronavirusu

Klix
19.03.2020.
u 07:43

Nakon proglašenja prirodne ili druge nesreće na teritoriju cijele BiH, a imajući u vidu ozbiljnost novonastalih životnih uvjeta, povećanja broja oboljelih od koronavirusa kao i rad medija koji izvještavaju o tom izazovu za sve građane BiH, Ministarstvo civilnih poslova danas organizira konferenciju za medije na kojoj će ministrica civilnih poslova BiH Ankica Gudeljević informirati građane o poduzetim aktivnostima ali i uputiti riječi ohrabrenja, najavljeno je iz tog ministarstva. 

Od siječnja je Ministarstvo obavilo više od pedeset aktivnosti sa svim razinama vlasti, institucijama i udrugama involviranim u rješavanje problema prouzročenih koronavirusom.

Kontinuirano je koordiniralo rad svih tijela u oba entiteta i Distriktom Brčko BiH, održalo konferencije ministara zdravlja, video konferencije sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i drugim međunarodnim institucijama koje su dali smjernice iz naučenih lekcija o postupanju u ovakvim prilikama.

Također, dodaju kako je web stranica Ministarstva okrenuta u cijelosti informiranju javnosti i građana o svemu što se odnosi na oblasti u nadležnosti ministarstva, a što ima drugačiji tijek realiziranja od uobičajenog.

Otvorena ja i mail adresa za građane BiH putem koje mogu postavljati sva pitanja koja su u nadležnosti Ministarstva koja se na bilo koji način se odnose na posljedice prisutnosti  koronavirusa u BiH. Mail adresa je: pitanjagradjana@mcp.gov.ba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?