RASPISANI NATJEČAJI

Ministarstvo obrane poziva zainteresirane za školovanje na akademijama u Turskoj i V. Britaniji

The Territorial Army Consolidated Course Commissioning Parade held at the Royal military Academy Sandhurst with the inspecting Officer General Sir Peter Wall CBE ADC Gen   The first Army Reserve Officer Cadets graduated this weekend from a new eight week
10.07.2016.
u 08:00

Ministarstvo obrane Bosne i Hercegovine raspisalo je javne natječaje za školovanje kadeta na vojnim akademijama Oružanih snaga Turske i Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst u Velikoj Britaniji.

Kako bi mladi zainteresirani kandidati bili dovoljno informirani o prednostima i mogućnostima koje im takav oblik vojnog školovanja pruža, Ministarstvo je, uz potporu Veleposlanstva Turske u Bosni i Hercegovini, produciralo posebnu TV emisiju o kadetima koji se trenutačno školuju na Vojnoj akademiji Oružanih snaga Turske.

S tim u vezi obavještavaju sve zainteresirane osobe za vojno školovanje na vojnim akademijama Oružanih snaga Turske, da na linku https://www.youtube.com/watch?v=WDq2N77js6I pogledaju posebnu emisiju u kojoj se detaljno govori o životu, uvjetima i prednostima vojnog školovanja.

Također, zainteresirani za školovanje na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst u Velikoj Britaniji mogu se preko kratke videosnimke na linku: http://www.army.mod.uk/training_education/24475.aspx upoznati s navedenom akademijom, stoji u priopćenju Ministarstva obrane BiH. Sve ostale i detaljnije informacije mogu se pronaći na web-stranici MO BiH. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?