Mektić - Ferguson

Mektić: Borba protiv korupcije ostaje u vrhu prioriteta BiH

mektic ferguson
28.04.2016.
u 16:55

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić sastao se danas u Sarajevu s britanskim veleposlanikom u BiH Edwardom Fergusonom s kojim je razgovarao o trenutnoj sigurnosnoj situaciji i nastavku suradnje u borbi protiv terorizma, teških oblika kriminala, korupcije te napretku na europskom putu BiH.

Mektić je informirao Fergusona o daljnjem provođenju inicijative Ministarstva sigurnosti BiH za regionalnu borbu protiv terorizma i nelegalne trgovine oružjem koja je nedavno dobila političku podršku ministara iz regije.

Kako je priopćeno iz Ministarstva sigurnosti BiH, razgovarano je i o borbi protiv korupcije, pri čemu je ministar Mektić rekao da borba protiv ove izuzetno raširene pojave ostaje u vrhu prioriteta Ministarstva i sigurnosnih agencija u BiH.

Mektić je naglasio da su završene sve pripreme za potpisivanje operativnog sporazuma s EUROPOL-om, čijim potpisivanjem će biti stvoreni uvjeti za još efikasniju razmjenu informacija sa zemljama EU i suradnju u borbi protiv terorizma, organiziranog kriminala i korupcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?