Bivši čelnik NK Dinama

Mamić ekskluzivno za Večernji list BiH: Nisam pobjegao – To je spin

05.06.2018.
u 21:39

Bivši čelnik NK Dinama Zdravko Mamić objavio je na svom facebook profilu da je otišao u Međugorje u Bosni i Hercegovini gdje očekuje oslobađajuću presudu na sutrašnjem izricanju nepravomoćne presude pred Županijskim sudom u Osijeku po optužbama za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz kluba te štetu proračunu od 12,2 milijuna kuna zajedno s bratom Zoranom i bivšim direktorom kluba Damirom Vrbanovićem, te poreznikom Milanom Pernarom. 

„Dragi moji, u iščekivanju objave presude u procesu koji se vodi protiv mene i mojih suradnika ovu sam večer odlučio provesti u miru i promišljanju na meni najljepšem mjestu - Brdu ukazanja u Međugorju“, napisao je u objavi na svome Faceebok profilu Zdravko Mamić te objavio fotografije iz Međugorja u društvu s prijateljima.

Da se Mamić nalazi u Međugorju potvrdio je njegov prijatelj Mario Vasilj. U kratkom razgovoru s kolegom Zoranom Krešićem za Večernji list pojasnio je kako se sada osjeća i je li pobjegao u Hercegovinu. 

Tonsku snimku možete poslušati OVDJE

Mamićevu objavu koja je na Facebook profilu postavljena iza 20.00 sati lajkalo je 1,1 tisuća korisnika, te je napisano više desetaka komentara potpore.

Mamić je jučer na konferenciji za novinare optužio bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka
Cvitana i Uskok za pritisak na sud kako bi donio osuđujuću presudu.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?