Usora

Mališani pokazali umijeće u izvođenju modernih plesova

07.05.2016.
u 10:00

U općini Usora održano je polaganje u plesu - I., II. i III. stupanj. Mladi polaznici plesne škole, koja uspješno radi već treću godinu za redom, s područja općine Usora, Tešanj i Doboj jug pokazali su svoje znanje i umijeće u modernim plesnim koracima. Tom prigodom su mnogobrojnim gostima pokazali svoju vještinu, gdje nitko nije ostao ravnodušan, uključujući i prijatelje i rodbinu. Za sve ovo se pobrinuo Hrvatski Sokol Usora, kao i za dosadašnje druge aktivnosti kada je riječ o kulturno-sportskim manifestacijama.

HSU je prepoznao potrebu za mlade u sklopu svojih ciljeva i aktivnosti osnovati plesnu školu koja radi i djeluje u prostorijama HSU odnosno u Sport studiju. Poglavar Željko Joskić zahvalio je svima koji su prepoznali ciljeve i namjeru HSU obogatiti svekoliki život, kako u općini Usora tako i šire. Zahvale je uputio i Miji Ćosiću koji je prepoznao njihov rad.

Također je zahvalio i instruktorici plesa Amni Maglić iz općine Tešanj koja je i sama svoje plesne korake učila u plesnoj školi koju je osnovao HSU pod vodstvom instruktorice Vere Subotić iz Doboja. - Nadamo se i ustrajat ćemo da plesna škola ostane i opstane, pogotovo imajući u vidu potrebu da mladi čovjek današnjice uistinu ima potrebu udahnuti dašak kulturnog i sportskog te zdravog života, kazao je Joskić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije