oružani obračun

Lopov okrznuo glavu zaštitara pa ranjen u trbuh

01.09.2015.
u 06:30

Dvojica su ranjena u pucnjavi između lopova i zaštitara usred noći u sarajevskom naselju Širokača

 

Dvije osobe ranjene su u razmjeni vatre između lopova i zaštitara koja se jučer, tri sata poslije ponoći, dogodila u ulici Iza begluka, u sarajevskom naselju Širokača. Tom prilikom je u trbuh ranjen jedan razbojnik, dok je pripadniku zaštitarske agencije Nova gama, koji je razbojnike i zatekao na djelu, hitac okrznuo glavu, piše Večernji list.

- Jasmin Hasić (27) stigao je u bolnicu s prostrijelnom ranom trbuha i smješten je na Kliniku za abdominalnu kirurgiju, a Alija Jašarević (50) s okrznućem glave pa je nakon ukazane pomoći pušten na kućno liječenje. Imao je iznimnu sreću - kažu iz policije. Stanovnici ovog naselja kažu da su razbojnici došli u tamnom audiju koji su parkirali nedaleko od samoposluge Amko komerc. - Jedan od njih je motkom razbio stakleni izlog na trgovini, nakon čega je oborio stalažu i ušao unutra. Čim je staklo slomljeno, oglasio se alarm koji je probudio stanare obližnjih kuća. Interventna jedinica Nove game stigla je jako brzo i zatekla lopove koji su zapucali iz vatrenog oružja, a zaštitari su, u samoobrani uzvratili. Sve je sličilo horor-filmu. Čim su razbili staklo, začuo se alarm. Ustala sam i kroz prozor gledala što se događa. Vidjela sam da iznose cigarete i druge stvari iz trgovine i ubacuju ih u auto. Čim sam začula galamu i pucnjavu, pobjegla sam s prozora i pokrila rukama uši. Toliko sam se preplašila da vam ništa više ne mogu reći. Znam samo da je policija na ovom području pronašla mnogo čahura, ispriča je novinarima jedna stanarka. Druga je vidjela kako policija ili zaštitari hvata provalnike. Jedan od razbojnika, koji je bio ranjen, nedaleko od njenog ulaza u kuću je ispustio automatsku pušku i pobjegao ulicom Goloderica, ali nije mogao dalje. Tamo ga je pronašao netko od stanovnika i pozvao policiju. Kako ističu, ovo nije prvi slučaj pljačke ove trgovine. Policija je s ulice pokupila cigarete koje su razbojnicima ispale prilikom bijega, a ispred razbijenog staklenog izloga ostale su dvije letve kojima razbojnici provalili i aktivirali alarm. Istraga traje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije