zahvalio biračima

Ljubić: Očekujem da će HDZ na čelu s Plenkovićem vrlo brzo formirati stabilnu parlamentarnu većinu i Vladu

Božo Ljubić
12.09.2016.
u 16:39

Očekujem da su ovo zadnji izbori za Hrvatski sabor na kojima smo mi hrvatski državljani izvan RH prisiljeni svoje ustavno biračko pravo ostvarivati na ovako diskriminatoran i ponižavajući način, rekao je Ljubić

Predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora i nositelj liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu Božo Ljubić nakon provedenih izbora za Hrvatski sabor uputio je danas zahvalu biračima. 

- Čestitam predsjedniku HDZ-a gosp. Andreju Plenkoviću na pobjedi HDZ na izborima za Hrvatski sabor. Čestitam svim izabranim zastupnicima i zastupnicama. Očekujem da će HDZ na čelu s Plenkovićem vrlo brzo formirati stabilnu parlamentarnu većinu i Vladu. Zahvaljujem se svim hrvatskim državljanima izvan Republike Hrvatske koji su usprkos nekorektnim uvjetima izišli na izbore za Hrvatski sabor. Posebice se zahvaljujem onima koji su svoj glas dali zajedničkoj listi HDZ. Zahvaljujem se svojim kolegicama i kolegama s Liste HDZ za XI. izbornu jedinicu koji su tijekom kampanje na najbolji način prezentirali program HDZ i kao kandidati se predstavili u najboljem svjetlu, navodi Ljubić u zahvali. 

- Očekujem da su ovo zadnji izbori za Hrvatski sabor na kojima smo mi hrvatski državljani izvan Republike Hrvatske prisiljeni svoje ustavno biračko pravo ostvarivati na ovako diskriminatoran i ponižavajući način. Obećavam u ime svojih kolega koji su izabrani u XI izbornoj jedinici da ćemo u budućem sazivu Sabora raditi na tome da se osigura dostojanstven i ravnopravan tretman svih hrvatskih državljana izvan RH u ostvarivanju našeg ustavnog i zakonskog prava u odnosu na izborni proces, stoji u zahvali koju je uputio Božo Ljubić, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?