Obitelj Plenković

Lijepa i samozatajna Hercegovka Ana 'poslala' je hrvatskog premijera u izolaciju

ana plenković
PIXSELL/Večernji list
29.11.2020.
u 08:10

Već jučer su neki mediji objavili kako je Andreja Plenkovića, hrvatskog premijera, u samoizolaciju poslala supruga Hercegovka koja je pozitivna na koronavirus.

Zatim je počela rasprava o podrijetlu Ane Maslać Plenković, međutim Večernji list detaljno je o tome pisao još ranije, u siječnju ove godine kad smo posjetili rodna mjesta Aninih roditelja u Hercegovini.

Naime, njezin otac je iz mjesta Borut u Neumu doselio u Dubrovnik, gdje se Ana i rodila. A njena majka je iz mjesta Drinovci u općini Grude.

Lijepa i samozatajna pravnica bila je svojevremeno šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale, a sa suprugom Andrejom ima dvoje djece.

Sad joj želimo brz oporavak od koronavirusa.

Komentara 3

ZB
Zlatan.balkanac
07:54 30.11.2020.

Ma dajte ljudi sta vam je... to bje bjeg od javnosti... kukavićki čin... sakrio se od novinara... To uvjek radi kada očekuje teska pitanja. Sečate se kada se pojavio sa djetetom u naručju... bjeg od stvarnosti. .

DE
debelacija
21:52 29.11.2020.

kad mu bude trebalo ona će biti i Ciganka!!!

Avatar ivica48
ivica48
08:43 29.11.2020.

Ja sam mislio da je ona Hrvatica kad ono ona Ercegovka

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?