BOLNE TEME

Legendarni Kukoč bio je najbolji na svijetu pa ga sada prozvali ni krivog, ni dužnog

26.06.2021.
u 15:56

Uzavrele strasti među košarkaškim zvijezdama. Legendarni scottie Pippen dao je veliki intervju za GQ i u njemu je posebno istaknio Kevina Duranta, igrača Brooklyn Netsa, ali ne na baš najbolji način.

Netsi nisu stigli ni do finala Istoka, a Scottie kaže da je to zato što Durant mora znati koristiti svoju momčad, a ne sve preuzimati na sebe jer na kraju utakmice bude fizički isrpljen, kao što je i bio na majstorici protiv Bucksa koju su izgubili 115:111.

"Koliko god da je velik, njegov talent je ograničen. Lako je mogao zabiti onu tricu, ubiti ih u regularnom dijelu utakmice, a onda uopće ne bismo pričali o ovome. Ali znao sam da u produžetku neće zabiti. Uzimao je sve šuteve, igrao je cijelu utakmicu, a protivnici su ga fizički iscrpili. Znao sam da će izgubiti", rekao je Pippen. "Nije li veliki Scottie Pippen odbio ući u igru u posljednjoj sekundi jer je bio povrijeđen što je trener nacrtao akciju za boljeg šutera?" napisao je Durant, misleći na utakmicu protiv New York Knicksa koju je košem sa sirenom odlučio Toni Kukoč dok se Pippen na klupi durio jer šut za pobjedu nije išao njemu.

Netsima su se ozliejdili Irving i Harden, a onda je sav teret pao na Duranta. Bilo je to previše i za njega i za njegove sjajne brojke. "Kevin je uvijek bio bolji strijelac od LeBrona, ali ne i bolji igrač. LeBron bi pronašao način da ih pobijedi i ne bi bio toliko iscrpljen na kraju, a možda ne bi ni uzeo taj ključni šut", govorio je Pippen na što mu je uzrujani Durant odgovorio preko Twittera:

"Nije li veliki Scottie Pippen odbio ući u igru u posljednjoj sekundi jer je bio uvrijeđen što je trener nacrtao akciju za boljeg šutera?" napisao je Durant, referirajući se na utakmicu slavnih Chicago Bullsa protiv New York Knicksa koju je košem sa sirenom odlučio Toni Kukoč, dok se Pippen na klupi durio jer šut za pobjedu nije išao njemu.
 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?