Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Krišto sudjelovala na videosastanku Odbora za politička pitanja i demokraciju PS Vijeća Europe

28. svibnja 2020. u 16:03 0 komentara 59 prikaza

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH i članica Izaslanstva Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe Borjana Krišto sudjelovala je danas na videosastanku Odbora za politička pitanja i demokraciju PSVE.

Sudionici video – sastanka raspravljali su o funkcioniranju demokratskog sustava suočenog sa pandemojom korona virusa (COVID 19). Također razgovarano je i o aktivnostima Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD), kao i o izjavi izvjestitelja PSVE o borbi protiv fiskalne nepravde i radu OECD-a na oporezivanju digitalne ekonomije.

Članovi Odbora za politička pitanja i demokraciju razmotrili su rezultate gruzijskog predsjedanja, ako i prioritete predstojećeg grčkog predsjedanja Vijećem Europe. Na videosastanku sudjelovali su i predsjednik PSVE Rik Daems, članovi Venecijanske komisije i drugi pravni eksperti iz oblsti ustavnog prava.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.