o uspostavljanju zračne linije Beograd-Mostar

Krišto: Preko Beograda bit ćemo povezani s više od 80 posto destinacija, već prodano više od 2.000 karata

15.04.2024.
u 17:27

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto kazala je u ponedjeljak na mostarskoj zračnoj luci, nakon obilježavanja uspostavljanja izravne zračne linije između Beograda i Mostara, da ta linija ima višestruki značaj kako za Mostar tako i za cijelu BiH, kao i za razvoj gospodarstva i turizma.

- Sretnimo što svjedočimo otvaranju ove linije. Ova zračna linija doista ima višestruki značaj kako za Mostar tako i za cijelu BiH. Preko Beograda smo, evo, povezani s više od 80 posto svjetskih destinacija, a informirana sam i da je u ovom trenutku prodano više od 2.000 karata ovih linija, što također govori o njihovom značaju – rekla je Krišto, prenosi Fena.

Pored toga, smatra ona, izravna zračna linija između Beograda i Mostara, ima i gospodarski i turistički značaj. 

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH najavila je i zajedničke sastanke radnih timova na kojima će se razgovarati, kako kaže, o brojnim temama koje se tiču kako bilateralnih odnosa između BiH i Srbije tako i onim koje su od interesa za cijelu regiju.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?