ZŽ HDZ BIH „KKK“ ŽSB

Krišto: Članice HDZ-a BIH su nositeljice odgovornih uloga u društvu

11.11.2020.
u 09:46

Pet dana pred Lokalne izbore u BiH, iznimno je važno poslati snažnu poruku da su žene jednako sposobne, ako ne i sposobnije u mnogim životnim situacijama, te nema mjesta sumnji i predrasudama kada se njihova imena ugledaju na glasačkim listićima.

U organizaciji Županijskog odbora Zajednice žena HDZ BIH „Kraljica Katarina Kosača“ ŽSB, pod vodstvom predsjednice Suzane Krišto, organizirano je predstavljanje kandidatkinja na predstojećim Lokalnim izborima, te uloga i značaj žene u društvu i politici.
Predsjednice i predstavnice Općinskih organizacija Zajednice žena HDZ BIH: Lucija Pavlović (Bugojno), Ankica Komšić (Busovača), Antonija Miličević (Fojnica), Danijela Franjčević (Kreševo), Mirjana Medić (Kiseljak), Josipa Barnjak (Novi Travnik), Ivanka
Mađar-Šimić (Travnik) i Ljiljana Pranjović-Kovač (Vitez) predstavile su Planove rada općinskih organizacija Zajendice žena u predizborno vrijeme s naglaskom na ulogu i značaj žene u politici i društvu.

Predsjednica Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ ŽSB Suzana Krišto u svom govoru istaknula je važnost nadolazećih Lokalnih izbora, iskazala punu podršku svim kandidatima ispred HDZ BIH, a posebno ukazala na značaj glasovanja za žene, članice
Zajednice Žena „Kraljica Katarina Kosača“.

„Od ukupno 292 kandidata, u Županiji Središnja Bosna, ispred lista HDZ-a BIH na predstojećim Lokalnim izborima, 121 je kandidatkinja. Sve su to veoma obrazovane i aktivne članice HDZ-a BIH, te nositeljice odgovornih uloga u društvu. Vrijedne, marljive i
sposobne i iza sebe imaju značajne rezultate kako u radu za društvenu zajednicu tako i u političkom djelovanju.
Sjetite se svih ovih sjajnih žena i kada budete glasovali, neka vam one budu inspiracija.“, kazala je predsjednica Suzana Krišto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?