VRATIO SE IZ MRTVIH

Krenuli raditi obdukciju pa osjetili otkucaje srca, obitelj tvrdi: Ovo je čudo!

07.03.2018.
u 16:52

Himanshu Bharadwaj stradao je u prometnoj nesreći u kojoj je pretrpio teške tjelesne ozljede, a u bolnici mu je brzo proglašena moždana smrt

Neobičan slučaj zabilježen je u Indiji gdje se jedan muškarac vratio iz mrtvih, a to je otkriveno nekoliko trenutaka prije nego je patolog krenuo raditi obdukciju. 

Naime, Himanshu Bharadwaj stradao je u prometnoj nesreći u kojoj je pretrpio teške tjelesne ozljede. Njegovo stanje još se pogoršalo u bolnici te mu je proglašena moždana smrt, a kasnije mu je i srce prestalo kucati.

Prebačen je na patologiju gdje je njegovo tijelo prenoćilo.Kada je patolog ujutro krenuo raditi obdukciju, osjetio je da pacijentu još srce kuca.

Brzo je prebačen na odjel intenzivne njege gdje je ustanovljeno da je još živ, ali da je i dalje moždano mrtav.

– Njegovi respiratorni organi počeli su davati znakove života tek ujutro iako je proglašen mrtvim. No je još uvijek moždano mrtav, no prebačen je u drugu bolnicu kako bi dobio svu potrebnu skrb – rekao je dr. C Gedam iz bolnice Chhindwara.

Ispred bolnice odmah se okupila skupina ljudi koja prosvjeduje zbog zanemarivanja pacijenta i krive procjene, a Bharadwajeva obitelj tvrdi kako se dogodilo čudo.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?