ŠIROKI BRIJEG:

Kontroverzni turski biznismen ponovno kreće s poslom

zft
Foto: ABCportal
05.11.2016.
u 09:43

Već se i prije pisalo o pokvarenim količinama mesa i mesnih prerađevina koje su se ‘pojavile’ nakon iskapčanja električne energije u bivšoj tvornici mesa na Visokoj Glavici kod Širokog Brijega.

Radilo se o 50 tona odmrznutog mesa koje je ovih dana zakopano u već postojeće rupe izvan pogonskih postrojenja ove tvrtke. Je li sanitarna inspekcija nadgledala ovaj posao sa uklanjanjem pokvarenog odmrznutog mesa nije poznato. Naime, nakon što je ponovno uključena električna energija meso se ponovno smrzavalo i kao takvo zakopano u već spomenute rupe…

Iz dobro obaviještenih izvora ABCportal saznaje da cijeli posao financira turski biznismen Sadik Sezer koji se uskoro vraća u proizvodne pogone na Visoku Glavicu. Izvor širokobriješkog portala tvrdi da je ovaj kontroverzni turski biznismen dobio sudske presude u sporu s vlasnicima objekta u svoju korist te da će već prvih dana nove godine krenuti u posao s proizvodnjom i izvozom u Tursku. Navodno bi odmah u pogonima počelo raditi oko stotinjak radnika koji već dobro poznaju posao u mesnoj industriji. Prema riječima izvora ABC portača moglo bi se dogoditi da i klaonica krene s radom kako bi se zaokružio cijeli proizvodni pogon.

Kontroverzno je da je ovaj turski biznismen također u sporu s bivšim radnicima bivše tvrtke ili više njih kojima više nitko ne zna ni imena a s pravom se sumnja da im je bio isti vlasnik. Nakon prve dogovorene rate duga po riječima nekih radnika došlo je do obustave ostalih rata a cijela stvar je ponovno vraćena na sud.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?