Mladima do 40 godina

Konjic omogućava stambeno financiranje po stopi od nula posto

20.07.2022.
u 13:11

Program povoljnog financiranja mladih do 40 godina s područja Konjica, koji prvi put rješavaju stambeno pitanje, a koji je rezultat poslovne suradnje Grada Konjica i BBI banke, predstavljen je mladim Konjičanima. 

Tom prigodom su mladi Konjičani imali priliku od predstavnika Grada i BBi banke dobiti sve potrebne informacije kako i na koji način ostvariti pogodnost, koju priželjkuju već duže vrijeme, stoji u priopćenju Grada Konjica.

Cilj je da Grad Konjic kroz ove aktivnosti stambenog financiranja po stopi od nula posto, mladima s područja Konjica omogući da budu vlasnici stana ili kuće i svi koji još uvijek nisu riješili stambeno pitanje imaju priliku to ostvariti koristeći navedene pogodnosti putem raspisanog Javnog poziva.

Kako su naglasili neki od prisutnih program podrške za rješavanje stambenog pitanja vrijedan je pozornosti i svakako bi ga trebalo iskoristiti, jer programa ove vrste do sada nije bilo, a pozvali su mlade da se detaljnije informiraju o tom programu. Rok za podnošenje zahtjeva za financiranje prema uvjetima Javnog poziva traje do utroška sredstava ili najdalje do 31. prosinca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije