Čović primio Petraeusa

KKR Global Institute zainteresiran za daljnja ulaganja na tržištu BiH

covic kkr
05.05.2016.
u 18:10

Čović je istaknuo značaj inozemnih ulaganja u BiH, posebice na primjeru KKR-a koji svojim poslovnim odlukama za ulaganje u Bosnu i Hercegovinu šalje snažnu poruku ulagačima širom svijeta da mogu imati puno povjerenje u BiH

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović primio u službeni posjet predsjedavajućeg KKR Global Institute i umirovljenog generala Vojske SAD-a Davida H. Petraeusa, s izaslanstvom. 

General Petraeus je u uvodnom govoru zahvalio hrvatskom članu PBiH dr. Čoviću na ukazanom vremenu za sastanak, te istaknuo veliku zainteresiranost KKR-a, kao jedne od najvećih globalnih investicijskih tvrtki, za daljnja ulaganja na tržištu Bosne i Hercegovine.

Naglasio je značaj nastavka izgradnje kapaciteta države na polju konkurencije, zaštite privatnog kapitala i poslovanja. Primjena EU standarda u ovim područjima otvara prostor jačanju investicijskog zamaha u BiH, što je u ovom trenutku iznimno potrebno. Zahvalio je Čoviću na svim naporima koje čini da približi Bosnu i Hercegovinu euroatlantskim integracijama. 

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Čović je istaknuo značaj inozemnih ulaganja u BiH, posebice na primjeru KKR-a koji svojim poslovnim odlukama za ulaganje u Bosnu i Hercegovinu šalje snažnu poruku ulagačima širom svijeta da mogu imati puno povjerenje u Bosnu i Hercegovinu, njezine institucije i pouzdanje u sigurnost svojih ulaganja, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije