Sarajevo

Katarski emir dočekan u Predsjedništvu BiH uz najviše počasti

posjeta
29.01.2016.
u 13:53

Emir Države Katar, šeik Tamim Bin Hamad Al-Thani doputovao je u službenu posjetu BiH.

On je uz vojne počasti svečano dočekan ispred zgrade Predsjedništva BiH, gdje ga je primio predsjedatelj Dragan Čović, s kojim je razgovarao u malom salonu. Potom je uslijedio plenarni sastanak Predsjedništva BiH, članova kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH i predsjedatelja Vijeća ministara BiH sa emirom Al-Thanijem i delegacijom Katara.

Vijeće ministara BiH je objavilo da naša zemlja i Katar unapređuju suradnju omladine. Utvrđen je Prijedlog memoranduma o razumijevanju kojim se unapređuje suradnja između ustanova i centara za mlade dviju država. Istovremeno se promovira razmjena informacija, studija i istraživanja između omladine, njihove uzajamne posjete te organiziranje zajedničkih radionica za mlade obje zemlje. Za provođenje ovog memoranduma bit će formiran zajednički odbor koji će izraditi koncept programa suradnja. Prijedlog osnova bit će dostavljen Predsjedništvu BiH u daljnju proceduru, a za bh. potpisnika predložen je ministar civilnih poslova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije