SNAŠLA SE

Kad stjuardesi u avionu prekipi zbog muškarca koji cijelo vrijeme prigovara, to izgleda ovako...

16.11.2018.
u 15:45

Kabinsko osoblje suočava se s raznim situacijama te su zbog toga educirani za razne scenarije.

Putovanje zrakoplovom nekima uzrokuje strašnu neugodu, nerijetko ne zbog straha od takvog načina putovanja već zbog drugih više ili manje bezobzirnih putnika. Kabinsko osoblje suočava se s raznim situacijama te su zbog toga educirani za razne scenarije. No, ponekad se dogodi nešto na što ih nitko ne može pripremiti te je njihova reakcija i sposobnost snalaženja zaista presudna.  

Jedna od takvih situacija zbila se na letu za Japan. Naime, jedan od putnika nije prestajao prigovarati zbog svog sjedala na kojem je sjedio i to zbog, toga što je rezervirao sjedalo uz prozor, a dobio je "pogled" u zid kabine.  

Putnik je tražio premještaj na drugo sjedalo, uz prozor, no nije bilo slobodnih mjesta na koje bi se premjestio. No, nije prestao prigovarati. Nakon nekog vremena, stjuardesa je došla na urnebesnu ideju. Uzela je komad papira, na njemu iscratala okvir prozora i oblake te papir zalijepila na zid kabine uz putnikovo sjedalo.  

 

 

Cijela priča završila je na Twitteru, jedna od putnika objavio je fotografiju i ispričao zašto je iscrtani komad papira zalijepljen na zidu kabine pored putnika, a ubrzo je njegova objava postala viralni hit na toj društvenoj mreži. 

Mnogi su komentirali kako se stjuardesa odlično snašla.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?