Naslovnica Vijesti

Još jedan dokaz zašto nije pametno tipkati po mobitelu dok hodate

Kamera postavljena na pub The Navigation Inn snimila je trenutak u kojem je muškarac upao u duboki kanal pun vode, a koji je bio prekriven lišćem
06. prosinca 2018. u 18:45 0 komentara 248 prikaza

Da nije pametno hodati i tipkati po mobitelu još jednom je dokazala snimka nadzorne kamere iz engleskog grada West Bridgforda. 

Kamera postavljena na pub The Navigation Inn snimila je trenutak u kojem je muškarac upao u duboki kanal pun vode, a koji je bio prekriven lišćem. 

 

 

Muškarac je cijelo vrijeme gledao u svoj mobitel te je kratko podignuo glavu kada se približio kanalu. Pomislio je, očito, da je na dobrom putu zbog lišća koje je prekrivalo vodu, a kada je zakoračio, samo je potonuo. 

Snimku je objavila Annmarie Gardener, a nastala je 14. studenoga oko 11.30 sati. 

– Inače nije problem, većina ljudi zna da je tu kanal. No, kada ga prekrije lišće, izgleda kao put, a ovaj je muškarac stalno gledao u mobitel. Brine me jedino što je jako dubok, trebamo imati neko upozorenje – ispričala je ona za Daily Mail. 

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.