mostar

Jezične igre i Maštaonica u Narodnoj knjižnici HNŽ-a

igraonica
FENA
21.10.2016.
u 10:15

U Narodnoj knjižnici HNŽ u Mostaru započeli su programi Jezične igre i Maštaonica, a riječ je o radionicama čitanja, usmenog izražavanja, kritičkog mišljenja i kreativnog stvaralaštva za djecu od 4 do 8 godina.

Programi obuhvaćaju deset radionica u trajanju od 60 do 90 min koji će se odvijati u razdoblju od deset mjeseci (od listopada tekuće godine do srpnja sljedeće godine), priopćeno je iz Narodne knjižnice HNŽ-a.

Cilj radionica je poticanje djece na čitanje, kritičko promišljanje, logičko zaključivanje, verbalno izražavanje, pamćenje, glazbeno plesni izričaj te likovno stvaralaštvo. Pod stručnim vodstvom, djeca će imati kvalitetne sadržaje i "prostor za govor".

Spomenuti programi samo su neki u nizu zanimljivih, edukativnih i zabavnih projekata u organizaciji Narodne knjižnice HNŽ-a koja se na taj način uhvatila u koštac s problemima niske razine kulture čitanja te iznimno loše informiranosti društva kada govorimo o kulturnim sadržajima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije