šest zaraženih u Brotnju

Jedan oboljeli iz Čitluka u bolnici, petero u kućnoj izolaciji

29.03.2020.
u 18:01

Stožer civilne zaštite općine Čitluk danas je održao izvanrednu sjednicu i ponovno pozvao žitelje općine Čitluk da se striktno pridržavaju i primjenjuju mjere zaštite, kao i da se pridržavaju preporuka izdanih od nadležnih tijela za suzbijanje pojave i širenja koronavirusa, priopćio je Stožer civilne zaštite općine Čitluk. 

U svojoj obavijesti Stožer ističe kako je na području općine Čitluk zabilježeno šest laboratorijski potvrđenih oboljelih osoba. Od toga je jedna osoba na liječenju u SKB Mostar na Klinici za infektologiju, dok je pet preostalih osoba na kućnom liječenju i u stalnom kontaktu s djelatnicima Doma zdravlja Čitluk.

Inače, Dom zdravlja Čitluk radi na ranom otkrivanju oboljelih, njihovim kontaktima, izolaciji istih, testiranju i liječenju oboljelih. Isto tako u dogovoru s nadležnima Dom zdravlja Čitluk poduzima sve protuepidemijske mjere.

U obavijesti Stožera civilne zaštite poziva se žitelje općine Čitluk na smirenost i racionalnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije