BIJESNI ISPAD

Izvrijeđao stjuardesu jer mu je poslužila sendvič s purećom šunkom

20.06.2018.
u 07:15

Stjuardesa mu je pokušala objasniti da se radi o purećoj, a ne svinjskoj šunki. Međutim, muškarac se nije dao razuvjeriti

Jedan od putnika izvrijeđao je stjuardesu nakon što mu je poslužila sendvič s purećom šunkom. Nekoliko trenutaka nakon što je počeo jesti, muškarac je shvatio da na omotu sendviča piše da je jedan od sastojaka 'turkey ham' tj. pureća šunka. Odmah nakon toga verbalno je napao stjuardesu. 

Stjuardesa mu je pokušala objasniti da se radi o purećoj, a ne svinjskoj šunki. Međutim, muškarac se nije dao razuvjeriti, piše Mirror. 

- 'Sad me slušaj, radim u restoranima, znam što je šunka. Šunka je svinjetina, a ovo nema nikakav okus po puretini. Ima okus svinjetine. To nije u redu. Trebate obavijestiti ljude da je jedan od sastojaka svinjetina. Ja sam musliman. To je svinjetina, dušo - nastavio je bijesni muškarac.

 

 

Stjuardesa mu je ponovno pokušala objasniti da bi obavijestili putnike da se radi o svinjetini, ali da to nije svinjetina. Nakon toga, ponudila mu je povrat novca.  

Muškarac je novce odbio, a vratio je i vodu koju su mu poslužili govoreći da je stjuardesa jako nepristojna, a da bi trebala biti pristojna i uslužna putnicima. 

Na kraju leta, posada aviona je muškarcu vratila novce i za sendvič i za vodu u iznosu od 7 eura. Muškarac je novce na kraju ipak zadržao, ali je još jednom prokomentirao događaj izjavivši da je korisnik uvijek u pravu i da je stjuardesa trebala poštivati njega i njegovu vjeru, a da nije bilo toliko ljudi oko njega, da bi reagirao još burnije. 

Ostali putnici na letu nisu opravdavali ponašanje putnika i opisali su ga kao izrazito agresivnog.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije