Blidinje

Iznimno niske temperature na Blidinju, svi putovi prohodni

Blidinje
07.01.2017.
u 12:55

Preko 40 cm snijega stvorilo je teške uvjete na cesti, posebice iz smjera Rakitno – Posušje. Kako doznaje Udruga Visit Blidinje, putovi iz smjera Tomislavgrada, Posušja i Jablanice prohodni su i otvoreni za promet, a ralice iz svih smjerova su i dalje na putu.

Puše jak vjetar na pojedinim dionicama puta iz svih smjerova pa se vozačima preporučuje pojačan oprez. O svim eventualnim promjenama o stanju na cestama bit ćete pravodobno obaviješteni. Vozite oprezno i s obveznom zimskom opremom.

Za sve ljubitelje skijanja u Blidinje Ski & Nature Park otvorena je mala staza, za sada četverosjed nije pušten u rad te zbog jake bure nedostaje snijega na gornjem dijelu staze .

Trenutna temperatura na području Parka iznosi -17,1 °C, stvarni osjećaj -27 °C, a tlak zraka 1006 hPa. Na vrhu Čvrsnice, odnosno na Pločnom, trenutna temperatura iznosi -23,6°C, a stvarni osjećaj -39,7°C.

I dalje pratite LIVE kamere i vremenske stanice na području Parka prirode Blidinje na poveznici, navodi Blidinje.net.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?