Poruka

"Izdržimo još malo! Nemojmo primiti gol u sudačkoj nadoknadi"

19.04.2020.
u 17:40

Dalibor Drlje, član Županijskog odbora HDZ BiH i savjetnik ministra MUP-a HNŽ-a redovito na svojem Facebook profilu komunicira sa stanovnicima Mostara i Hercegovine, ali im daje i savjete oko koronavirusa i ponašanja u vremenu zdravstvene krize.

S obzirom da u BiH nema brzog rasta broja zaraženih, a sve je više dobrih vijesti oko oporavaka, on je pozvao stanovništvo da se izdrži još malo u ovakvoj situaciji. - Ono kad dođeš do kraja! Kad skoro izguraš bez većih posljedica, mislim zdravstvenih! Kad si prvi put primjer svijetu po disciplini i rezultatima (bez obzira na desetine pitanja o koroni na koje nemamo logičan odgovor i totalno su nam konfuzne) i onda se pojave oni koji misle da su najveći epidemiolozi i borci za ljudska prava, a zapravo su najveći demagozi i populisti na svijetu.... Pojave se teoretičari zavjera i kompleksaši te nas krenu nepotrebno ugrožavati! Izdržimo još malo! Nemojmo "primiti gol u sudačkoj nadoknadi" - stoji u objavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije