TKO BI JOJ ODOLIO?

Izazvala ga sa zgodnom prijateljicom pa u nevjerici gledala njegovu reakciju

04.07.2018.
u 21:20

Djevojka po imenu Ashley svome je dečku u emisiji To Catch a Cheater namjestila najbolju prijateljicu

To Catch a Cheater popularni je američki show u kojem osobe koje sumnjaju u svoje partnere mogu provjeriti bi li ih on ili ona prevarili. 

U jednoj od posljednjih epizoda učinila je to i djevojka po imenu Ashley koja je svojem dečku Bartu namjestila prijateljicu Alex jer je pretpostavljala kako bi je Bart prevario s njom.

– Ona je ona vrsta djevojke koju ne želite ostaviti samu u sobi sa svojim dečkom. Čak se zna šaliti s time kako bi htio seks u troje s njom – kazala je Ashley o svojoj prijateljici Alex.



 

Snimka počinje tako što se Bart i zgodna Alex susreću na parkiralištu tijekom njegove pauze za ručak. Odmah su se zagrlili i počeli pričati.

Alex mu je priznala kako ju je dečko ostavio pa ona sada radi na svome ''osvetničkom tijelu'' koje ponosno pokazuje u vrućim hlačicama i kratkom topiću.
 

– Što misliš – upitala ga je Alex, a Bart joj je odgovorio da izgleda lijepo. Ona mu se potom požalila kako joj je u posljednje vrijeme dosadno, a Bart joj je predložio da ga pozove nekad k sebi.

– Bi li došao? Možemo gledati film i naručiti pizzu? – rekla mu je Alex, na što je Bart entuzijastično odgovorio da bi volio doći.

– Mogu li vidjeti to osvetničko tijelo? – upitao ju je Bart, a ona mu je odgovorila kako ga može ''istražiti večeras'' te mu napomenula kako ništa ne govori Ashley.

Na kraju njihova susreta razmijenili su brojeve mobitela te ju je Bart podigao kao u ''Prljavom plesu'', a sve je to u nevjerici gledala njegova djevojka iako on nije znao da mu je namješteno i da ga se snima.

– Ne mogu mu vjerovati. Ako se tako ponaša prema mojoj najboljoj prijateljici, tko zna kakav bi bio prema drugoj djevojci – rekla je Ashley i dodala kako nema drugog izbora nego prekinuti s njim.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?