sarajevo

Izaslanstvo MO BiH i OSBiH obilježilo blagdane Svih svetih i Dušnog dana

30.10.2017.
u 15:03

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine predvođeno načelnikom Zajedničkog stožera OS BiH general-pukovnikom Antom Jelečem, danas je položilo vijence i upalilo svijeće poginulim i nestalim braniteljima HVO-a na groblju Sv. Josip u Sarajevu. 

Pored izaslanstva Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, u kojem su bili i pomoćnik ministra obrane za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović i članovi Kabineta ministrice obrane BiH, polaganju vijenaca nazočio je predsjednik FBiH Marinko Čavara, visoki predstavnici državnih, federalnih i županijskih institucija, te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Nakon polaganja vijenaca i molitve za umrle, izaslanstva su se uputila u crkvu sv. Ćirila i Metoda na misu zadušnicu. Misno slavlje predvodio je vojni kapelan don Željko Čuturić uz koncelebraciju vojnog kapelana u Rajlovcu Ive Jezidžića.

U razdoblju od 26. listopada do 1. studenog ove godine, postrojbe Oružanih snaga obilježit će blagdane Svih svetih i Dušnog dana i na drugim spomen obilježjima u gradovima i vojarnama diljem Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?