Čović primio Sakamotoa

Investiranje Japana u BiH mnogo značilo stanovnicima BiH

26.04.2018.
u 15:39

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović primio je u nastupni posjet veleposlanika Japana u BiH Hideyukija Sakamotoa.

Na početku susreta Čović je poželio dobrodošlicu veleposlaniku Sakamotou, te kazao kako se nada da će se u njegovom mandatu već tradicionalno dobri odnosi naših dviju zemalja produbiti i poboljšati, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Također se zahvalio veleposlaniku Sakamotou na svoj dosadašnjoj pomoći koju je Japan pružio Bosni i Hercegovini i istaknuo kako su dosadašnji projekti pomoći Japana uvelike pomogli kako u ratno vrijeme, tako i da se naša domovina oporavi od posljedica rata.

Istaknuta je činjenica gospodarskog razvoja BiH, zbog čega su se složili da bi investiranje Japana u BiH mnogo značilo našim stanovnicima.

Bilo je govora i o turizmu, pa je veleposlanik Sakamoto kazao kako Japanci tradicionalno vole putovati, te bi se trebalo raditi više na turističkoj promidžbi Bosne i Hercegovine u Japanu, koja po njegovom viđenju, ima veliki potencijal. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?