Petrol Ljubuški

Inspektori zapečatili osam benzinskih crpki, pet u HNŽ-u i tri u HBŽ

benzinska crpka
06.11.2015.
u 17:55

Blokirana je i zapečaćena imovina zatečena na stanju u ukupnoj vrijednosti od 400.925,02 KM

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH su u postupku kontrole zakonitosti poslovanja poslovnih jedinica poreznog obveznika Petrol d.d Ljubuški zapečatili osam benzinskih crpki, (tri na području Hercegbosanske i pet na području Hercegovačko-neretvanske županije) koje su preuzeli bivši radnici Petrol d.d. Ljubuški i u kojima su obavljali djelatnost, a na kojima je zatečeno 11 neprijavljenih radnika.

Benzinske crpke su zapečaćene zbog nezakonitog poslovanja, a po informacijama kojim raspolaže Porezna uprava na tim pumpama je izvršen promet nafte, naftnih derivata i druge robe u vrijednosti oko 8,2 milijuna KM bez plaćanja javnih prihoda.

Do utvrđivanja svih činjenica u postupku inspekcijskog nadzora blokirana je i zapečaćena imovina zatečena na stanju u ukupnoj vrijednosti od 400.925,02 KM, a koja se sastoji od novca u gotovini u iznosu 8.331,50 KM, nafte i naftnih derivata u vrijednosti 281.130,16 KM i ostale robe u vrijednosti 111.463,36 KM.

O blokiranoj imovini izuzeta je dokumentacija na osnovu koje će u daljem postupku biti utvrđene sve činjenice od značaja za poslovanje poreznih obveznika, priopćeno je iz Porezne uprave FBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?