Stigao i Neymarov dres:

Humanitarnu aukciju za travničku onkologiju podržavaju velike zvijezde

dres
10.06.2016.
u 17:55

Od 7.  lipnja do 10. srpnja 2016.godine traje humanitarna aukcija za osnivanje odjela onkologije u Travniku, a svoju pomoć ovoj akciji pružaju najveće zvijezde bosanskohercegovačkog, ali i svjetskog sporta..

Pored potpisanih dresova koje su poslale velike nogometne zvijezde Leo Messi, Xavi, Marc Andre Ter Stegen, Ivan Rakitić, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Mate Kovačić, Francesco Totti i Emir Spahić, tu je i dres koji je poslao bh. košarkašk Mirza Teletović, kao i jedan od najboljih rukometaša svijeta Francuz Nikola Karabatić, prenosi Klix.ba

Posljednji koji se pridružio ovom nizu je najveća zvijezda Brazila i ofanzivac Barcelone Neymar. Početna cijena njegovog dresa na aukciji iznosi 1.000 KM.

Ovu ideju pokrenula je humanitarna aktivistkinja Jasmina Fajkić koja se dugo bavi sličnim akcijama. Fajkić je organizirala aukciju u kojoj će u izlogu biti dresovi navedenih zvijezda kao i kopačke Edina Džeke, kao i dres najpoznatijeg bh. benda Dubioze Kolektiv.

Više infomacija o humanitarnoj aukciji možete pronaći na ovom linku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije