Uhićeno šest osoba u Širokom Brijegu

Huligani opustošili trgovinu i jedan vanjski hladnjak

huligani
Foto: Jabuka.tv
09.03.2014.
u 10:21

S kapuljačama i šalovima na licu krali su raznorazne artikle

Skupina od 20-ak navijača pripadnika navijačke skupine Tornado iz Zadra u 17:15 sati su upali u Konzum u središtu Širokog Brijega te ukrali velik broj artikala i oštetili metalna vratašca na kas.

Djelatnici Konzuma su odmah zatvorili klizna vrata trgovine, no huligani su ubrzo vrata silom otvorili te pobjegli prema stadionu i dvorani Pecara gdje su se i zadržali u skupini.

Kako Jabuka.tv doznaje na licu mjesta od svjedoka iz Konzuma, skupina od 20-ak huligana s kapuljačama i šalovima na licu krala je raznorazne artikle, pri bijegu su oštetili željezna vratašca kraj kase te u šoku ostavili djelatnice Konzuma. Za sada nije poznato u kolikoj vrijednosti je nestalo artikala te kolika šteta na metalnim vratima iznosti.

Policija je intervenirala za nekoliko minuta, no huligani su se dali u bijeg.

Također, kako doznajemo, skupina huligana ‘opustošila’ je i vanjski hladnjak s pićem trgovine Namex koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona.

Privedeno je 6 osoba za koje se sumnjiči da su povezane s navedenim radnjama u Konzumu. Osumnjičeni su privedeni jer su prepoznati na snimkama nadzornih kamera. Među uhićenima se nalazi i 17-godišnja djevojka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije