Vlada RH usvojila prijedlog odluke

Hrvatska izdvaja 900.000 eura za unaprjeđenje zračne prometne povezanosti Mostara

zračna luka mostar
15.03.2024.
u 08:33

Usvojenom Odlukom, u svrhu unaprjeđenja zračne prometne povezanosti grada Mostara sa svim regijama Republike Hrvatske, kao i ključnim prometnim čvorištima Europske unije, Gradu Mostaru dodjeljuju se sredstva u iznosu od 900.000 eura, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture RH

Vlada Republike Hrvatske na sjednici u četvrtak usvojila je prijedlog Odluke o dodjeli sredstava za unaprjeđenje zračne prometne povezanosti grada Mostara.

Usvojenom Odlukom, u svrhu unaprjeđenja zračne prometne povezanosti grada Mostara sa svim regijama Republike Hrvatske, kao i ključnim prometnim čvorištima Europske unije, Gradu Mostaru dodjeljuju se sredstva u iznosu od 900.000 eura, za podršku postojećih i razvoj novih programa zračne povezanosti, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture RH na svojim internetskim stranicama.

Sredstva su namijenjena za aktivnosti i programe koji će se provoditi tijekom 2024. godine, uključujući i one koji već jesu u provedbi, kao i programe koji se planiraju i pripremaju u suradnji sa čimbenicima zrakoplovnog sektora, dodaje se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije