moguće veće ulaganje

Hrvat ulaže u Žepče zbog dobre poslovne klime

12.02.2019.
u 10:15

Načelnik općine Žepče Mato Zovko razgovarao je s vlasnikom i direktorom tvrtke Tehnofilter d.o.o. Beli Manastir Ivicom Striškovićem, jednim od većinskih suvlasnika novoosnovane tvrtke TF Group d.o.o Žepče sa sjedištem u Ljeskovici. Sastanku su nazočili i pomoćnik načelnika za gospodarstvo i financije Namik Malićbegović i ravnateljica Razvojne agencije Žepče Branka Janko te Zvonimir Srakić, jedan od inženjera proizvodnje.

Poduzeće se bavi projektiranjem, proizvodnjom i montažom aspiracijskih sustava u raznim granama industrije. Istaknuto je obostrano zadovoljstvo što je došlo do realizacije ulaganja. Trenutačno su zaposlena tri radnika, a za svoje potrebe investitor je uzeo u zakup halu u poslovnoj zgradi Zovko metali u Ljeskovici. Odluku o registriranju poduzeća u Žepču donio je nakon što je informiran da se u Žepču brže rješavaju zahtjevi i da je bolje poslovno okružje u odnosu na susjedna područja. Načelnik Zovko zahvalio je na pokretanju ulaganja u Žepču i izrazio spremnost Općine da i dalje pomaže na realizaciji aktivnosti. Najavljena je mogućnost većeg obujma ulaganja u općinu Žepče ako se sadašnje pokaže opravdanim. (ri)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije