Implementacija razvojnih politika HDZ-a BiH i HNS-a u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti

HDZ BIH: Kroz godine upravljanja donosili smo odluke koje su se zasnivale na prioritetima

21.09.2022.
u 16:41

Prezentacija „Implementacija razvojnih politika Hrvatske demokratske zajednice BiH u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti“ održana je danas, u okviru radnog sastanka u Domu HDZ-a BiH.

Prezentaciju su, pripremili dužnosnici HDZ-a BiH u Vladi Federacije BiH i odnosi se na proteklo razdoblje djelovanja naših dužnosnika u Vlad Federacije BiH. Također, na radnom sastanku su predočene i osnove za definiranje budućih strategija u
razdoblju nakon Općih izbora 2022. Sastanku je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović uz dužnosnike HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH izvršne i zakonodavne vlasti svih razina u BiH, kao i nositelji listi i kandidati za Opće izbore 2022 u BiH.

Prezentiran je način raspodjele sredstava iz federalne razine u skladu sa postojećim i donesenim zakonima i odlukama prema građanima, privatnim i javnim preduzećima, nevladinim organizacijama, umirovljenicima, invalidima, pojedincima u stanju socijalne potrebe, obrtnicima, vrhunskim sportašima, povratnicima i drugima.

Istaknuto je kako su podjele usaglašene u dobroj vjeri kroz pregovore participirajućih političkih tijela, te zastupnica i zastupnika.
Kroz godine upravljanja donosili smo odluke koje su se zasnivale na prioritetima koje svoje ishodište imaju u stvaranju boljih, zdravijih i pravednijih uvjeta života za sve stanovnike Federacije BiH, istaknuto je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?