RAT BIVŠEG PARA

Hana zaprijetila Goranu nakon objave, a on se nije suzdržao: 'Sram te bilo. Tko ti još uvijek plaća stan?'

28.03.2021.
u 13:45

Vijest o prekidu reality para Hane Rodić (23) i Gorana Jureneca (40) ne prestaje dizati prašinu. Naime, to se ne može očekivati jer bivši par konstantno na društvenim mrežama objavljuje "dokaze" o prekidu koji postaje upitan kada se dogodio, barem iz Hanine perspektive.

Jurenec se o prekidu oglasio na Instagramu te istaknuo da se on dogodio oko Božića, a ne proteklog tjedna kako je Hana obznanila na Instagramu. Također je priznao da je razvio osjećaje prema bivšoj djevojci Claudiji.

Nakon toga Hana mu je ozbiljno pripijetila, piše 24 sata. - Mi smo prekinuli prije dva tjedna, kad sam ga ja ostavila, a do prije tri dana si me molio da ti se vratim. Tako da Gorane, prestani pričati, da ne bih ja počela - napisala je spremna na rat Hana. 

- Laži publiku kao što si i mene... Ja sam te jednostavno htjela prekrižiti iz života, ali ti ne znaš biti muškarac - rekla mu je, a nakon toga su uslijedili screenshotovi navodnog razgovora nje i Gorana unazad nekoliko dana prema kojima Hana tvrdi da ju je molio za oprost. Uskoro je usljedio i njegov osvrt na njene optužbe.

- Sram te bilo što se spuštaš na taj nivo komunikacije. Tko ti još uvijek plaća stan u kojem živiš jer nisi imala ni za stan? - prozvao ju je javno Jurenec tvrdeći da Hana ne može podnijeti što je ponovno drugi izbor te da ga je Rodić još jučer molila da dođe u Zagreb i sve izglade.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije