oglas za posao

H&M otvara trgovinu u Banjoj Luci, raspisan natječaj za radnike

04.07.2018.
u 14:11

Svjetski poznata tvrtka Hennes & Mauritz (H&M) raspisala je natječaj za prijem radnika na nekoliko pozicija u Banjoj Luci, što potvrđuje kako poznati švedski lanac trgovina odjeće ostvara svoju poslovnicu i u Banjoj Luci.

Sudeći prema oglasima na Posao.ba, H&M traži direktora sektora, blagajnika, prodavača, menadžera trgovine i pravnika. H&M traži po jednu osobu za svaku od ovih pozicija.

"Sve što je dosad poznato jeste da oni dolaze u Banja Luku te da kreće regrutacija i odabir novih radnika. Lokacija trgovine te bilo kakve dodatne informacije nisu poznate. Onoliko koliko piše u oglasima za posao, toliko je i nama poznato", kazala je za Klix.ba menadžerica Erna Saljević iz agencije Posao.ba.

Kako se navodi u oglasima za posao, H&M traži otvorene, organizirane, ambiciozne i optimistične radnike koji imaju veliku strast prema modi i liderske osobine. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika, a svi kandidati moraju biti u mogućnosti putovati u druge zemlje.

"H&M dolazi u BiH. Brend H&M ima svoje fanove širom svijeta i prešao je dug put od prve trgovine koju je otvorio davne 1947. godine u švedskom gradu Vasterasu. H&M okuplja više od 171.000 kolega različitih nacionalnosti širom svijeta te ima više od 4.700 trgovina na 69 tržišta. Trudimo se imati najbolje jer najviše brinemo o našim vrijednostima", navodi se u oglasima za posao.

Ključne riječi
H&M

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?