Nakon Pariza

Granična policija BiH pojačala mjere kontrole

policija
Foto: Simone Perolari/DPA/PIXSELL
1/3
10.01.2015.
u 10:34

Sve policijske agencije u BiH intenzivirale su aktivnosti nakon terorističkih napada u Parizu. Mirsad Vilić, direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, za "Dnevni avaz" je kazao da je ostvarena odlična suradnja sa svim policijskim agencijama, uključujući Obavještajnu sigurnosnu agenciju (OSA) i Tužiteljstvo BiH, radi preduzimanja operativnih radnji na terenu.

- Dodatno osiguravamo zgrade Veleposlanstva Francuske i ostalih objekata. Također, pratimo i društvene mreže te izraženi govor mržnje pojedinaca. Sve će to biti dokumentirano i proslijeđeno SIPA-i i Tužiteljstvu BiH - kazao je Vilić te dodao da je intenzivirana i suradnja s francuskim policijskim atašeom pri Veleposlanstvu ove zemlje.

Granična policija BiH, također, poduzima pojačane mjere kontrole prema osobama za koje postoji poseban sigurnosni interes. Iz Granične policije su priopćili da oni imaju kontinuiranu komunikaciju sa OSA-om u vezi s dostavljanjem podataka o osobama za koje postoji poseban sigurnosni interes.

Iz Federalne uprave policije su nam kazali da su u okviru svojih nadležnosti podigli stupanj pripravnosti odmah nakon terorističkog napada u Parizu, što ostaje na snazi do daljnjeg.

Komentara 1

AN
ano
01:01 12.01.2015.

Netreba pojacavati mjere kontrole na granicama vec kontrolu onoga sto se desava u drzavi.Svi ste vi svijesni odakle treba krenuti samo sto je klupko veliko pa kada se krene odmotavati cija ce se sve imena Naci na tim listama.NEKA NAMM JE DRAGI BOG NA POMOCI:

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?