Široki Brijeg

Gradonačelnik Kraljević priredio prijam za čelnike HT Eroneta

11.05.2016.
u 07:00

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić priredili su prijam za Vilima Primorca, predsjednika Uprave HT Eronet, i njegove suradnike.

Predsjednik Uprave HT Eronet Vilim Primorac je, govoreći o poslovanju te tvrtke, istaknuo kako će se, unatoč teškim ekonomskim vremenima, voditi posebna skrb o svakom zaposleniku.

“Neupitan je partnerski odnos s Gradom Širokim Brijegom te smo spremni, sukladno našim mogućnostima, sponzorirati sportske i kulturne manifestacije u Širokom Brijegu”, rekao je tom prigodom Primorac. Dr. sc. Goran Kraljević, izvršni direktor za pokretnu mrežu, rekao je kako HT Eronet planira povećanje kvalitete pristupa internetu u užoj gradskoj jezgri, ali i nekim ruralnim mjestima.

Gradonačelnik Miro Kraljević izrazio je nadu u još bolju suradnju Grada Širokog Brijega i HT Eroneta u budućnosti, te zahvalu na spremnosti sponzoriranja kulturnih i sportskih 
manifestacija te udruga koje se bave promicanjem kulturne baštine na području Širokog 
Brijega. Uz to, gradonačelnik Širokog Brijega istaknuo je primjer Hrvatskog košarkaškog kluba (HKK) Široki kojemu je u proteklim godinama izostala pomoć, odnosno sponzorstvo HT Eroneta, ali i drugim sportskim kolektivima, te udrugama koji se bave promicanjem kulturne baštine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije