WTM

Grad Mostar na jednom od najvažnijih turističkih sajmova u Londonu

06.11.2023.
u 14:49

Na jednom od najvažnijih svjetskih turističkih sajmova WTM, čije se 44. izdanje održava u Londonu od 6. do 8. studenoga, Bosnu i Hercegovinu zajednički predstavljaju Grad Mostar, Turistički Klaster Hercegovina i Turistička zajednica kantona Sarajevo.

U izaslanstvu Grada Mostara su savjetnici gradonačelnika Marin Čuljak i Ines Ćorić, načelnica Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Amira Trbonja, te stručni savjetnik za strategiju razvoja i koncesije Mia Drmać.

Pored klasičnog izlagačkog dijela, sajam WTM London nudi velike mogućnosti za unapređenje poslovanja, umrežavanje, B2B sastanke sa predstavnicima turističke industrije, medijsku promociju, razmjenu iskustava, prisustvo na business forumima i prezentacijama svjetskih stručnjaka, te praćenje trendova u razvoju turizma.

Sajam WTM u Londonu ugostit će desetke tisuća turističkih profesionalaca iz cijelog svijeta i više tisuća izlagača.

Na sajmu WTM prošle godine je bilo 35 tisuća profesionalaca iz 184 zemlje svijeta, a očekuje se ove godine još veći interes izlagača i poslovnih posjetitelja. Prema procjeni organizatora, za vrijeme trajanja WTM-a dogovorit će se poslovi u vrijednosti sedam milijardi dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije